Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pula

Policija uhvatila lopove u krađi i našla marihuanu

policija
Goran Ferbežar/Pixsell
14.12.2010.
u 11:42

Tijekom uhićenja 32-godišnjak je pružao otpor pa je u fizičkom kontaktu opalio pištolj policijskog službenika

Pulska je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom počinitelja koje je u nedjelju oko 20 sati u Puli, na području Valdebeka, zatekla u krađi.

Naime, djelatnici pulske policije u krađi su zatekli 32-godišnjaka i 26-godišnjaka, obojicu iz Pule, koji su uhićeni i dovedeni u policijsku postaju.

Tijekom uhićenja 32-godišnjak je pružao otpor pri čemu je u fizičkom kontaktu opalio pištolj policijskog službenika.

Osnovano se sumnja da je u Puli, u Ulici Lovežica dvojac parkirao vozilo ispred ulaza u stambenu zgradu u koju su ušli s namjerom otuđenja različitih predmeta (radijatora, klima, bojlera). Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je 32-godišnjak počinio kazneno djelo sprečavanje službene osobe u obavljanju službene dužnosti i kazneno djelo prijetnje policijskom službeniku. Naime, tijekom uhićenja 32-godišnjak je prijetio policajcu.

Prilikom uhićenja kod 26-godišnjaka je pronađena jedna PVC vrećica sa 3,8 grama marihuane te jedna cigareta sa 0,9 grama marihuane. Protiv 26-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave zbog teške krađe i zlouporabe opojnih droga redovnim putem.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 32-godišnjak je priveden.

 

Komentara 2

Avatar Rubirosa
Rubirosa
15:39 14.12.2010.

Molicu lepo lopve odmah odvesti u zatvorsku bolnicu i tamo ispitati,a ne pucati po njima.......valjda su svi gradjani RH ravnopravni..?! ;)

XN
xnet0822
22:49 14.12.2010.

Ima još jedan tip kojeg treba uhititi zbog nasilništva, prijetnje batinama, hakerskim mutnim poslovima i izradom plagijata koje je mu je mjesto u košu za smeće - pst, samo ne smijem reći ime - odmah bi se raspalio po meni !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije