Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLIJAO LOPOV KOJI JE VOLIO AUTOMOBILE

Sumnjiče ga za 30 provala u automobile u Novom Zagrebu

Zagreb: Na laptopu i sa slušalicama u ušima pokušava osposobiti nove parkirne automate
Sanjin Strukic/PIXSELL
29.01.2021.
u 13:07

Osim 23 uspješne provale, sumnjiči se i za četiri neuspješne

Zbog 30 provala i pokušaja provala u  automobile osumnjičen je 42-godišnjak. Kako je priopćila zagrebačka policija, njega se sumnjiči da je od 4. svibnja do 25. studenog 2020. na području Novog Zagreba 23 puta provalio u parkirane automobile, pri čemu su mu mete bili uglavnom osobni automobili te jednom teretno vozilo.

Kako kaže policija, činio je to tako da je prikladnim  predmetom razbijao stakla na automobilima ili bi obio vrata, nakon čega bi ukrao stvari koje bi našao.

Uglavnom se radilo o sunčanim naočalama, novčanicima s dokumentima i novcem, mobitelima...Osim 23 uspješne provale, sumnjiči se i za četiri neuspješne.

Osim toga sumnjiči ga se i da je 31. srpnja 2020. iz nezaključanog osobnog automobila otuđio torbicu i mobitel. Isto je napravio i u noći na 29.lipnja 2020. no tog puta ništa nije otuđio. Šteta je 24.650 kuna, a 42-godišnjak je kazneno prijavljen za teške krađe, krađe te pokušaje teških krađa i krađa.
 

Komentara 2

ZE
Zeneka
11:56 29.01.2021.

Samoborski gradonačelnik g. Blaupunkt, pozorno prati razvoj događaja, i upozorava da nitko nije kriv dok ga ne osude,a čak ni tad!!

ID
ivo.dzinic
11:50 29.01.2021.

Ima li kakve veze sa Samoborom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije