Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje je bomba?

Policija u zračnu luku postavila eksploziv i zaboravila gdje ga je sakrila?!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
02.07.2014.
u 11:09

Izvori iz policije navode kako je riječ o ''stabilnom'' proizvodu koji nije osjetljiv te ne može eksplodirati bez uređaja za detonaciju

Francuska policija u zračnu luku u Marseilleu tijekom specijalne vježbe postavila je eksploziv te potom zaboravila gdje ga je sakrila, javlja RT. Lokalne vlasti već tjedan dana tragaju za eksplozivom, no bez uspjeha.

Smrtonosni eksploziv policija je sakrila tijekom treninga pasa koji su ga trebali nanjušiti i pronaći. Ipak, kako se čini, vježba nije bila naročito uspješna jer ga već sedam dana nitko ne uspijeva pronaći budući da su policajci zaboravili gdje se nalazi 100 grama C-4 vojnog eksploziva.

Izvori iz policije navode kako je riječ o ''stabilnom'' proizvodu koji nije osjetljiv te ne može eksplodirati bez uređaja za detonaciju.

>> Snajperist tražio dozvolu za pucanje na utakmici Brazil – Hrvatska

Ključne riječi

Komentara 1

CR
crocro
13:48 02.07.2014.

Problema nema. Osim ako ga nisu pronašli i odnijeli teroristi. Osim toga ova priča o zaboravljanju je vrlo čudna. Ako se zna tko je sakrio eksploziv onda taj treba i pokazati gdje je sakrio eksploziv. Ili ga je uhvatila amnezija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije