Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traže dokumentaciju

Policija u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja

policija
Foto: ilustracija
20.10.2014.
u 16:57

Kako neslužbeno doznajemo došli su po dokumentaciju potrebnu za istragu koju provodi DORH zbog sumnji na nezakonito poslovanje centra.

U Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja oko 13 sati ušla je policija.

Kako neslužbeno doznajemo došli su po dokumentaciju potrebnu za istragu koju provodi DORH zbog sumnji na nezakonito poslovanje centra.

Kao što je poznato zbog sumnji u malverzacije u svibnju 2013. godine smijenjen je tadašnji ravnatelj Goran Sirovatka, a posljednju prijavu zbog sumnji na nezakonitosti DORH-u su u travnju ove godine podnijeli predsjednik Upravnog vijeća Petar Bezinović i ravnateljica Maja Jukić.

Zbog ulaska policije u Centar ministar obrazovanja Vedran Mornar nije se, iako je to u nedjelju najavio, sastao s ravnateljicom Centra Majom Jukić kako bi provjerio što se u Centru događa. Zaposleni se žale na mobing kojem su izloženi i upozoravaju da ukoliko se problemi u Centru ne riješe, u pitanje može dovesti državna matura.

>> Mornar zabrinut za državnu maturu

Komentara 1

MI
mismis
23:53 20.10.2014.

dal je sad i jovanovic na redu? a tako sje lijepo izjavio kako se nada da ce to zatvaranje "kriminalaca" ici abecednim redom..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije