Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pljačka banke

Policija u hvatanju pljačkaša računa na pomoć građana

pljačka erste banke (1)
Foto: PU bilovarsko-bilogorska
1/3
13.12.2010.
u 14:28

Dvojica maskiranih pljačkaša u petak oko 15 sati jednostavno su ušetala u poslovnicu banke i ukrala zasad neutvrđen iznos.

Još nisu otkriveni pljačkaši koji su u petak orobili poslovnicu Erste & Steiermarkische banke u Hercegovcu, no policija je objavila snimke nadzorne kamere koje su „uhvatile“ lopove na ulazu u poslovnicu pa se može očekivati da bi uskoro mogli dolijati.

Naime, policija i ovaj puta računa na pomoć građana koji bi na snimkama mogli prepoznati pljačkaše, koji su u petak oko 15 sati jednostavno ušetali u poslovnicu banke i otuđili za sada nepoznat iznos. Do tada mirno općinsko središte koje broji tek 2800 stanovnika nije zabilježilo sličan incident pa se osim u zaposlenike tamošnje banke, strah uvukao i među stanovnike.

>>Oružana pljačka u poslovnici Erste banke u Hercegovcu

Da je riječ o zaista nesvakidašnjem događaju za tu općinu svjedoče i priče po općinskim kafićima koje kažu da su zaposlenici, nakon što je dvojac povikao: „Pljačka“, isprva pomislili da se netko šali.

Kako bi što prije došli do identiteta pljačkaša, policija je osim fotografija dostavila i opis. Prvi je muškarac star oko 25 godina, visok oko 175 centimetara i težak oko 65 kilograma, izrazito je mršav, a na glavi je imao crnu vunenu kapu i navučenu kapuljaču od majice, traper-hlače, tenisice i kožne rukavice. Drugi je pak opisan kao momak u dobi između 22 i 24 godine starosti, visine oko 165 centimetara i težine oko 70 kilograma, okruglih obraza. Na glavi je imao crnu vunenu kapu i tamne naočale, a na sebi crnu kožnatu jaknu, traperice, tenisice i kožnate rukavice.

- Molimo građane, ako imaju bilo kakve informacije o ovim osobama, da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu telefon 192. Informacije se mogu dostaviti i e-mailom na bjelovarsko-bilogorska@policija.hr - napominje glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske Dražen Medved.

 

Komentara 11

Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
15:09 13.12.2010.

I neka su ! Kad može moj dragi prijatelj Ivo, možemo i mi ! Svaka im dala !

MO
mozel
17:03 13.12.2010.

U petak u Njemackoj u Karlstruhe policija ubila dvoje naoruzanih pljackasa.Tako bi trebali svi i svugdje gdje se pljackaju banke,trgovine,kladionice kao i provala u stanove ubiju i opljackaju a kasnije neznaju da su to napravili ili su bili pijani ili drogirani.Tako bi trebali napraviti i sa svima ovima u aferi pljacke Drzave i nene imovine.

BE
bertavlk
07:38 14.12.2010.

banke su osigurane,sad će dignuti lovu od osiguranja i opet im dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije