Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon što su ih i struka i javnost prozvali za nestručnost
Povratak na članak

Policija tvrdi da su htjeli ježevima zaustaviti vožnju u ukradenoj hitnoj

– Vozila nisu uspjela proći kroz lijevak napravljen na autocesti jer se prvi u koloni prepao i stao – kaže glasnogovornik Ravnateljstva Krunoslav Borovec.

Komentari 15

OB
-obrisani-
18:44 15.12.2009.

nikad vrana jošvrani nije oči kopala...velina je ipak kad se prizna grijeh

VL
LU
Lujo123
20:48 15.12.2009.

Čuj borovec - ne lupaj laži i budalaštine! Kriva je naša nasposobna policija i točka. To je jasno već i po stalnom mijenjanju opisa događaja od strane policije. Nesposobni ste, korumpirani ste, regrutirani ste po političkoj podobnosti, a rezultati se vide. Još uvijek niste odgovorili zakaj je smijenjen bivši šef policije - muljate i ubijate ljude svojim muljažama. Krivi ste - odstupite svi počevši od tebe borovec (il kak se vać zoveš), pa do karamarka koji nije ništa napravil od svega kaj je obečal!!

VL
DO
dovla
21:54 15.12.2009.

ej ,pa koga vi muljate, ako uđemo u EU lopovi če vam skinuti gače, tak nemožemo ići dalje da jedan patrolni auto ganja......... pa nismo mi u epizodama hej hej stani malo grickaj čipi čips

VL
DO
doklerbo
10:18 16.12.2009.

Napad je najbolja odbrana! Htjeli smo istjerati jezeve ali nismo.Od naplatnih kucica do Novske ima 90 km vozilo koje je ukradeno da pride tu marsutu potrebno je 45 minuta.Za to vrijeme Policija je mogla naoraviti 10 prepreka.Cak da su isjeklii drvece sa moje zemlje koja se nalazi odmah na mjestu udesa mogli su zaustaviti vozilo.Sada se na kraju Borovec pravda zbunio se jedan Turcin pa njegovom krivnjom stopirao ostala vozila...Smijesno zalosno!!!

VL
FE
ferdy
19:37 16.12.2009.

Trebali su ga još malo pustiti do Slovenije pa da vidimo kako to radi EU!

VL
DU
Deleted user
18:50 15.12.2009.

jedno je željeti a drugo brzo i efikasno učiniti!

VL
MM
Mladen Miletić
18:50 15.12.2009.

Policija: Htjeli smo ježevima zaustaviti vožnju u ukradenom vozilu, ali smo putem uhvatili samo puževe...

VL
NO
nobadi
19:16 15.12.2009.

aha...sad se smišljaju nemušti izgovori za vlastitu nesposobnost. čak i laici mogu navesti čitav niz propusta u toj \"akciji\". policija je za smrt poginulog barem jednako kriva koliko i vozač kombija. kakva je to signalizacija bila kada se prvi vozač prestrašio i stao? nije li barem prvome bilo moguće signalizirati rukom, ako nikako drugačije, da nastavi vožnju...bah, same laži...nisu sposobni nizašta složenije od sačekuše sa radarom...

VL
XY
xyx
20:02 15.12.2009.

očigledno je, i na kraju svi će se složiti da je propusta učinjeno puno i previše!! krivnja će se prebacivati s jednih na druge, ubojicu će proglasiti nesposobnim....i tako još kratko vrijeme, da bi se na kraju sve zaboravilo.jer na kraju krajeva to tako uvijek i biva!! to nije POŠTENO, velika je nepravda u trenu izgubiti voljenu osobu zbog nečije nepromišljenosti, pijanstva i ludosti!! tužno je znati da se sve to moglo spriječiti ali nije se poduzelo skoro ništa.tuga i bol koja je pogodila obitelj je neizreciva, Ivana više nema...danas smo Ivana ispratili na drugi svijet, obitelj će ga pamtiti kao dobrog čovjeka i u ovom slučaju jedino je sigurno da ga oni NIKAD neće zaboraviti!!

VL
KA
katarina1107
00:12 16.12.2009.

dajte ljudi...svaki dan sve bolje i bolje izjave od glasnogovornika policije...strasno.....sad se odjednom nasao Turak koji se prepao proci kroz ljevak....mozes misliti...a gdje je bila u tome trenutku policija na tome mjestu gdje su htjeli postaviti jezeve da objasne ljudima koji se tamo nadju o cemu se radi i da nemaju straha proci kroz taj faucking ljevak????????...znaci ako se i taj prepao njih nije tamo bilo da objasne da mema straha i o cemu se radi!!!..najbolje je svaljivati krivnju na nekoga drugoga...sad ce na kraju taj jadan Tucin ispasti kriv za sve jer se covjek prepao jer mu nadlezne osobe nisu objasnile o cemu se radi...a ludjak iz hitne koji juri 120 kmh iz Nove Gradiske do Zagreba ce biti proglasen neuracunljivim...a jedan ljudski zivot je mrtav radi njega!!!!srasnio kako nam je sustav u banani..da ne kazem neku goru rijec!!!!

VL
DW
dr.who
07:41 16.12.2009.

Ovaj Borovec je sjajan.Pljačka banke-nesposobnost i nestručnost policije-kriv zaštitar...ukradeno vozilo-nesposobnost i nestručnost policije da ga zaustavi-kriv turčin...samo čekam ovu dijagnozu--Hrvatska opljačkana-nesposobnost i nestručnost policije da kazni krivce-kriv narod.No dok čekam i to sve si mislim kako bi Borovec mogao zamjeniti Seinfelda u stand up komediji.Bio bi sjajan...pravo osvježenje za Hollywood.

VL
MA
maxxxx
10:39 16.12.2009.

slažem se sa svime u komentarima o nesposobnosti policije osim u jednom, što svi navode Borovca kao glavnog krivca, on je samo glasnogovornik i jadan stalno liže tuđa govna dok se nigdje ne spominju šefovi policije koji su bili zaduženi za taj događaj

VL
DO
doklerbo
10:43 16.12.2009.

Gospodine Borovec,Ako se psjetimo rijeci Vaseg sefa \"Hocemoli piskiti ili kakiti po mom zakljucku ruku na srce Vi ste se ukakili!!!!!Kako ste se ukakili pokusavate taj smrad prenijeti na drugoba i skinuti sa sebe odgovornost.Priznajte javnosti da niste dobro zapovijedali ovom akcijom pa je doslo do nezeljenog slucaja.Da ste samo sa mog vlasnistva sume koja se nalazi nekih 100 injak metara osjekli par drveca i preprijecili preko puta do nesrece nebi doslo!!!!!A gde su Vam bila druga pomagala,pa i seljaka koji se nalaze 50-100m u Dumovcu,da ste samo izgurali dvije stare prikolice i preprijecili preko ceste incidenat bi se izbijegao.Sada svaljujete odgovornost na nekog turcina,pa normalni kad ste svi bili ludi,zbunjeni,nenormalni!!!!!!

VL
DR
drot13
06:58 17.12.2009.

Ovaj događaj je užasna tragedija, ali da su policajci postavili \"ježa\" na putu odbjeglom vozilu koje je vozilo brzinom daleko većom od 100 km/h i da je vozač poginuo, opet bi pljuvali po tim istim policajcima. I tako svaki put, kako god ispalo.

VL
FE
ferdy
13:33 17.12.2009.

Ma kakvi ježevi? Policija i ne zna što su to ježevi niti su ih ikada vidjeli, a kamoli postavili jer nitko nema muda odobriti postavljanje ježeva!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.