Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pješakinja odbačena van kolnika

Pronađen vozač koji je udario Njemicu pa pobjegao s mjesta nesreće, nalazi se u policijskoj postaji

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
12.07.2021.
u 15:22

Nakon što je izazvao prometnu nesreću, vozač se udaljio u smjeru Tara bez da je prethodno pružio pomoć ozlijeđenoj ženi

Policija je pronašla vozača koji je jučer oko 19.20 sati na županijskoj cesti Višnjan-Tar udario u 42-godišnju njemačku državljanku pa pobjegao s mjesta nesreće. Nalazi se u Policijskoj postaji Poreč-Parenzo i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Vozač je upravljao sivim automobilom Opel, karavan izvedbe, starije proizvodnje, iz smjera Višnjana u smjeru Tara. Kod skretanja za mjesto Rojci, zbog neprilagođene brzine kretanja, prednjim je dijelom automobila udario u 42-godišnju njemačku državljanku koja je prelazila kolnik na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza. Od siline udarca, pješakinja je odbačena van kolnika.

Nakon što je izazvao prometnu nesreću, vozač se udaljio u smjeru Tara bez da je prethodno pružio pomoć ozlijeđenoj ženi koja je potom zbog teških ozljeda zadržana na liječenju u pulskoj bolnici, navode iz PU istarske. 

VIDEO U prometnoj nesreći u Klinča Selu smrtno stradala jedna osoba

Komentara 4

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
13:13 12.07.2021.

Konj pokvareni. A ona, jel to u Njemačkoj naučila prelaziti prometnicu na neobilježenom dijelu?

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:02 12.07.2021.

Nije žena dobila informaciju da se na Balkanu ne staje pješaku da ga se propusti da prijeđe cestu. Pogotovo se ne staje ako je pješak prethodno udaren, svi se boje društveno korisnoga rada koji bi mogli dobiti kao kaznu...

Avatar Ričard
Ričard
17:14 12.07.2021.

znan da je van konteksta, ali ipak pitan: jeli obavezno ime gradova pisati dvojezicno ili imam pravo izbora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije