Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Policija traga za vozačem koji je pregazio pješaka i pobjegao

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.09.2016.
u 12:44

Policija još traži vozača koji je jučer usmrtio pješaka i pobjegao.

Policija još traži vozača koji je jučer usmrtio pješaka i pobjegao.

U Policijskoj upravi varaždinskoj kažu da se nesreća dogodila oko 21 sat kod kućnog broja 278 u Gornjoj Voći, gdje je zasad nepoznati vozač s nepoznatim vozilom naletio na pješaka koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Komentara 4

SC
schwertransport
14:21 17.09.2016.

Kad se strezni sam ce se javit

DU
Deleted user
13:15 17.09.2016.

Kad je riječ o pljački policija provjerava sve bivše osuđenike, kad je riječ o ''dilanju robe'' provjeravaju se svi narkiči stoga ne vidim zašto se za takve slučajeve ne bi pozivali na razgovor svi bivši počinitelji prometnih nesreća naročito oni koji su počinili nekoliko prekršaja sa nekoliko poginulih???

DB
db123
22:55 17.09.2016.

uniforma za radnu akciju,idu pravit temelj kolegi.taj sto je pobegel kad se otrezni oduzet vozilo ako je njegovo a vozacku za stalno da negazi dalje ljude. promjena zakona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije