Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE POMOĆ

Policija traga za Miluškom Hojka (68) iz Kutine: Zadnji put viđena u obiteljskom domu

PU sisačko-moslavačka
02.04.2021.
u 10:14

Miluška je jače tjelesne građe, visoka oko 165 cm, riđe, kratke, ravne kose, svijetloplavih očiju

Policija je objavila kako se traga za Miluškom Hojka, rođenom 31. kolovoza 1952. godine, s prijavljenim prebivalištem u Pakračkoj ulici u Kutini. Ona se 31. ožujka 2021. godine udaljila s adrese prebivališta, te joj se gubi svaki trag.

Miluška je jače tjelesne građe, visoka oko 165 cm, riđe, kratke, ravne kose, svijetloplavih očiju. U vrijeme nestanka bila je obučena u tamni donji dio trenirke, sivi gornji dio trenirke, obuvena u sive tenisice sa rozastim đonom, dok je sa sobom imala platnenu vrećicu narančaste boje.

Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom Miluške Hojka, policija poziva građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije