Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevaranti stop

Pošteni nalaznik donio ga u postaju: Policija traži vlasnika novca

Kuna će biti zamijenjena eurom po fiksnom tečaju konverzije koji iznosi 7,53450 kuna za 1 euro
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
20.07.2022.
u 14:09

Policija poziva osobu koja je izgubila novac da se javi u Policijsku postaju na Rabu. Novac je njima donijela nepoznata osoba.

U utorak je na području otoka Raba, oko 11:15 sati, 26-godišnji hrvatski državljanin, inače djelatnik Komunalnog trgovačkog društva, pronašao novac u vrijednosti više tisuća kuna i donio ga u policiju, objavila je PU primorsko-goranska.  

Osoba koja je novac izgubila treba se javiti u postaju na Rab na adresi Palit 144/A. 

Policija ne navodi točan iznos, pa ni valutu, jer na taj će način izbjeći prevarante. Naime, samo će pravi vlasnik znati koliko je novca izgubio i u kojoj valuti, te apoenima. 


 
 
Ključne riječi

Komentara 1

PA
pax5
18:58 20.07.2022.

Srećom ovaj svijet opstoji zbog dobrih ljudi...a uvijek ih je bilo i biti će.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije