Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE POŠTENOG NALAZNIKA

Izgubili novčanik, a onda ga pronašli sa svim novcem u svom sandučiću

Novčanik i novac
Foto: Getty Images
08.01.2020.
u 13:21

Žena je ostavila suprugov novčanik na krovu automobila dok je on točio gorivo, a onda su sjeli automobil i nisu ga uzeli

Jedna Zagrepčanka traži osobu koja je pronašla novčanik njezina supruga sa svim novcem koji je bio u njemu, karticama i dokumentima pa ga stavila u njihov poštanski sandučić.

Žena je ispripovijedala kako su ona i suprug u subotu išli na Sljeme na Snježnu kraljicu pa su se zaustavili na benzinskoj postaji na Aleji Bologne. Dok je suprug točio gorivo, ona je stavila njegov novčanik na krov automobila.

On je u međuvremenu vidio da ima dovoljno novca u jakni i otišao platiti, a novčanik nije ni vidio. Sjeli su u automobil i odvezli se, a novčanik je vjerojatno tijekom vožnje pao s krova, rekla je žena za 24 sata.

Tek kada su parkirali automobil u Bistri, shvatili su da nema novčanika.

– Okrenuli smo se odmah natrag, nazvali i pumpu, no novčanika više nije bilo. Pokazali su nam na kameri da smo se s pumpe odvezli s novčanikom na krovu. Pretražili smo sve pješice nekoliko puta do Podsusedskog mosta, ali novčanika nije bilo. U policijskoj postaji na Črnomercu nije prijavljeno ništa. U utorak tijekom dana zove me muž. I kaže: ''Pogodi što upravo gledam u kasliću!?'' Netko je vratio novčanik sa svim sadržajem. S obzirom na to da nije ostavio nikakav kontakt, molimo poštenog nalaznika ili nalaznicu da nam se javi na telefon 098316649 – dodala je ona.

Ključne riječi

Komentara 5

LE
Levanto
13:52 08.01.2020.

Još jedan lipi dokaz da je poštenje najbolja valuta.

BH
Bunjevac=Hrvat
15:11 08.01.2020.

Sasvim normalno.I ja bih vratio pun novčanik i otišao bez riječi.I ne bih primio nikakvu nagradu pa da je unutra i milijun EUR-a jer nisam ni orao ni kopao za taj novac.Bog plaća!

MO
modovisisajteMaraschino
13:37 08.01.2020.

pa i moja mama je isto ostavila novčanik na krovu automobila i pao je u kružnom toku. digla je mirovinu i bilo je dosta novaca. čovjek koji je našao novčanik donio ga je i pozvonio na vratima i kaže: moram vidjeti ženu koja ima toliko para u novčaniku. odbio čovjek nagradu, popio kavu i otišao. nismo imali potrebu da zovemo novinare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije