Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODUZIMANJE MJERA
Povratak na članak

Policija započinje izvide u splitskom Domu za starije i nemoćne

"S obzirom da su izvidi tajni ne možemo pružiti više informacija o sadržaju mjera i radnji koje ćemo poduzeti", kazali su u policiji.

Komentari 5

KO
Kokoiduhovi
17:59 08.04.2020.

Isuse, pa kaj murija mora utvrditi tko je odgovoran? Pa zar nemaju akte o organizaciji, odgovornosti, obvezama? Kaj je tamo posvemašnja anarhija, pa policija mora sada utvrditi tko je učinio propust?? Tko je onaj tko je odmah po pojavi prvihprvih sumnjivih simptoma bio dužan poduzeti korake?? To će murija utvrditi. Za to plaćamo MUP?? Sramota. Dno dna.

VL
ZE
Zambija export-import
19:32 08.04.2020.

Dom ima četiri kata, a uvidom u antropološke karakteristike ravnatelja isti bi vjerojatno preživio pad sa zadnjeg kata, a i s krova. Dakle, to otpada.

VL
MA
macor
19:26 08.04.2020.

Opet ce neka cistacica nastradati.U HDZ-u vrijedi ona;" Riba se cisti od repa".

VL
Avatar MichelleOE81
MichelleOE81
19:23 08.04.2020.

Patricia, 25. eroxx.jake.eu

VL
Avatar Sandinista
Sandinista
18:14 08.04.2020.

Još prije mjesec dana sam tvrdio da će nastati kaos kad korona dođe na jug. Mentalitet "ne može nam nitko ništa" nije spojiv sa disciplinom i samokontrolom koje traži ova pošast.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.