Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
New York

Policija pustila snimku Afroamerikanca koji je namjerno gurnuo Kineza pod tračnice vlaka

crnac
Foto: Screenshot Youtube
1/2
17.11.2014.
u 11:24

Wai Kuen Kwok je sa suprugom iz Bronxa krenuo u Kinesku četvrt na Manhattanu na doručak, koja je svjedočila stravičnom događaju

Newyorška policija pustila je snimku nadzorne kamere za koju vjeruje da prikazuje napadača koji je jučer ujutro oko 8.45 sati namjerno gurnuo Wai Kuen Kwoka (61) na tračnice u trenutku dolaska vlaka u podzemnoj željeznici.

Wai Kuen Kwok je sa suprugom iz Bronxa krenuo u Kinesku četvrt na Manhattanu na doručak, koja je svjedočila stravičnom događaju. Ona je kao i vozač vlaka mogla tek nemoćno promatrati događaj jer se sve odvilo previše brzo da bi stigli reagirati.

>> Pogledajte što se dogodilo kada se muškarac onesvijestio u metrou

 

Komentara 3

SR
sta_reci
15:35 17.11.2014.

Nema vecih rasista od crnaca … mrze sve sto hoda a nije crno, ali koliko god mrzili, nece postat bijeli i to ti je to ...

BE
berija
18:26 17.11.2014.

Jako loš prijevod s Engleskog. Kako nitko od nas neće prepoznati ubojicu, objavljivanje ovog videa znak je ozbiljnog stanja duševnog zdravlja onoga tko ga je odlučio objaviti. Usput, tekst sam pročitao, ali video nisam pogledao.

ST
Startrack
14:57 17.11.2014.

Reci sta mislis bices zabranjen. Nece mene terorisat i vec su to osjetili na tintarama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije