Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OBITELJSKOJ KUĆI

Detalji zločina u Ruščici: Oruđem ubio oca s više udaraca po glavi i tijelu

ubojstvo u Ruščici
Foto: Vedran Balen
1/2
24.02.2021.
u 08:46

Osumnjičenog su uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva jutros (srijeda) predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske te će ga potom predati mjerodavnom Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje

Policijski službenici predali su pritvorskom nadzorniku 20-godišnjaka koji je, sumnja se, u utorak rano ujutro u obiteljskoj kući u Ruščici kod Slavonskog Broda usmrtio svog 56-godišnjeg oca.

Kako se navodi u policijskom priopćenju, službenici Policijske uprave brodsko-posavske u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela ubojstva.

Na mjestu događaja obavljen je očevid kojim je utvrđeno da je hrvatski državljanin (2000.) dana 23. veljače oko 4,45 sati uporabom oruđa zadao više udaraca u glavu i po tijelu hrvatskom državljaninu (1965.), koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja.

 

– Policijski službenici osumnjičenog su uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva jutros (srijeda) predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske te će ga potom predati mjerodavnom Državnom odvjetništvu na daljnje postupanje – navodi se u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:36 24.02.2021.

Tako to ide kada stariji ljudi imaju malu djecu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije