Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovar

Policija pronašla autore uvredljivih grafita, no pojavili su se novi

grafiti vukovar (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/3
11.02.2013.
u 13:00

Prema navodima iz PU riječ je o trojici Vukovaraca (dvojica po 23 i jedan od 26 godina) koji su ispisali više desetaka natpisa neprimjerena sadržaja.

VUKOVAR – Policija je pronašla autore ćiriličnih grafita koji su se pojavili na više pročelja zgrada u noći sa 6. na 7. veljače.

Prema navodima iz PU radi se o trojici Vukovaraca (dvojica po 23 i jedan od 26 godina) koji su ispisali više desetaka natpisa neprimjerenog sadržaja. Večernji list već je pisao da su se toga jutra pojavili grafiti na kojima je pisalo Srbija, Šešelj, četiri S, Srbski sinovi…

U međuvremenu proteklog vikenda u Vukovaru, na Trgu Slavija, pojavili su se novi uvredljivi grafiti. Uz natpise Slavija, Vukovar nikada neće biti Bukobap ispisana su i slova U na više mjesta. I u Ulici 204. Vukovarske brigade na zidanoj ogradi stadiona ispisana su tri grafitna natpisa.

>>Nakon ćiriličnih Vukovar dobio i grafit koji Srbe šalje na - breze!

Komentara 3

Avatar Ivica_ponovo
Ivica_ponovo
13:36 11.02.2013.

Hm. "U međuvremenu proteklog vikenda u Vukovaru, na Trgu Slavija, pojavili su se novi uvredljivi grafiti. Uz natpise Slavija, Vukovar nikada neće biti Bukobap..." Što je uvrijedljivo u ova dva natpisa?

UM
Umjereni
13:51 11.02.2013.

@Ivica_ponovo Znači, ako nije uvredljivo, onda je dopušteno šarati i uništavati svojom čobanštinom tuđu imovinu? Neka dotični odu lijepo ovce svoje bojom obilježavati a javne površine neka prepuste onima koji imaju kakav takav smisao za kulturu. Što se tiče uvredljivosti, potpuno je deplasirano jedan slogan iz početka rata primjenjivati na današnju situaciju. Druge okolnosti, drugo vrijeme, drugo značenje. Osim kod onih koji bi najradije da je stalno ratno stanje jer im to odgovara iz tko zna kojih bolesnih razloga.

ZE
zelja12
15:17 11.02.2013.

ne smijem komentirati jer cu reci istinu i uvrijediti nekoga, pa ce me admin blokirati na mjesec dana , jer sam hrvat i hrvatski mislim , a to danas nije dobro , pa javno ne smijem reci svoje misljenje , to smiju samo podobni , a usput smiju i vrijedjati , kao i na ovom primjeru s uvrdljivim grafitima. Srbi smiju svasta a ne daj boze njima vratiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije