Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradio kaznenu prijavu

Policija privela piromana, izazvao je tri požara: Koristio je novine i upaljač

Vodice: Jutros na požarište područja Okit stigli kanaderi
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
24.07.2022.
u 10:59

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjakom osumnjičenim za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 23. srpnja u Modrinu selu, oko 4,30 sati ujutro, uz uporabu novina i upaljača namjerno izazvao požar u blizini kuća na način da je zapalio suhu travu, a kojeg su vatrogasci pravovremenom reakcijom ugasili i nisu dopustili veliko širenje.

Izgorjela površina je procijenjena na oko 6 hektara (60.000 m2). Također je utvrđeno da je osumnjičeni 28. lipnja na istom području, također uz uporabu upaljača i novina, izazvao dva manja požara koja se nisu proširila, odmah su ugašeni te je izgorjelo oko 70 m2.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Video: Izgorjelo oko 20 kuća, vatrogasci objavili potresne snimke sa zgarišta...

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
11:10 24.07.2022.

Kako sad to, nisu li svi mediji već objavili da je za požare po Europi krivo globalno zatopljenje?

DU
Deleted user
11:07 24.07.2022.

Pa kad izostane ime znaš tko je!

DQ
Dq
11:18 24.07.2022.

Ovakve se zatvara u ludare na 10 godina , a tek kad ga "izlječe" , može u zatvor. Imovinu mu prodati i nadoknaditi štetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije