Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŠ Novi Marof

Policija prijavila nastavnika zbog spolnog uznemiravanja

Osnovna škola Novi Marof
Foto: Google Street View
12.06.2019.
u 14:47

Učenice su se požalile da ih je nastavnik informatike neprimjereno dirao. Ravnatelj je o tome obavijestio policiju, Centar za socijalnu skrb i Ministarstvo znanosti i obrazovanja

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 55 godina iz Novog Marofa i protiv njega podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo spolno uznemiravanje – odgovorili su iz Policijske uprave varaždinske na naš upit o slučaju spolnog uznemiravanja učenica OŠ Novi Marof.

Podsjetimo, učenice su se požalile da ih je nastavnik informatike neprimjereno dirao. Ravnatelj je o tome obavijestio policiju, Centar za socijalnu skrb i Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Nastavnik je otišao na bolovanje.

U policiju nisu odgovorili na pitanje je li točno da su učenice odustale od prijave, kako je objavljeno u novinama.

Komentara 2

DU
Deleted user
23:28 12.06.2019.

Eto nisu samo popovi!

Avatar Dumen
Dumen
05:39 13.06.2019.

Pogledajte malo kako očevi diraju curice kad ih dovoze u školu pa to nitko ne prijavljuje ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije