Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ DRAME

Policija potvrdila: Stiže kaznena prijava HDZ-ovom Tončiju Bačiću za prijetnje smrću

Foto: Kolaž/Pixsell
1/3
05.06.2021.
u 09:50

Šeparović je Bačić prijavio jer mu je Tonči Bačić navodno prijetio da će zapaliti njega

Nakon što je novoizabrani načelnik Općine Blato na Korčuli Ante Šeparović (44) prijavio policiji HDZ-ovog Tončija Bačića (61) za prijetnje smrću, policija je službeno obavijestila da je zaprimila prijavu te da će dići tu kaznenu prijavu.

- Spomenuti 61-godišnjak je jučer, tijekom jutarnjih sati, ispitan u svojstvu osumnjičenika, nakon čega će, u dogovoru s nadležnim državnim odvjetnikom, biti kazneno prijavljen prema gore spomenutom članku Kaznenog zakona, govore iz policije.

Budući da će Bačić biti prijavljen za kazneno djelo prijetnje, mogla bi mu prijetiti kazna od tri godine zatvora.

Podsjetimo, Šeparović je Bačića, inače kućnog prijatelja HDZ-ovog predsjednika Dubrovačko-neretvanske županije Branka Bačića, prijavio jer mu je Tonči Bačić navodno prijetio da će zapaliti njega i sve njegove koji su s njim slavili izbornu pobjedu, i to je napravio tik iza nedjeljne mise. 

- Nisam tad bio u Blatu, za događaj sam čuo iz druge ruke i ne znam što se tamo događalo. Tonči Bačić je moj prijatelj. Dobar je i vrijedan čovjek, pošten. Nedavno je doživio veliku tragediju, teško mi je vjerovati da bi izazivao sukobe i prijetio. Ali, neću ništa komentirati, treba sačekati da policija odradi svoj posao i bude li trebalo da se u daljnjem postupku osvijetli što se dogodilo, komentirao je i ovaj slučaj Branko Bačić.

 

VIDEO Tomašević pomogao ženi koja se onesvijestila: “Prišao je da joj pomogne, a prvo je došao sanitetski prijevoz”

Ključne riječi

Komentara 6

RO
RodgersOstani
10:13 05.06.2021.

Ništa čudno id domoljuba.

MA
Matek
23:19 05.06.2021.

“Tonči Bačić navodno prijetio da će zapaliti njega i sve njegove koji su s njim slavili izbornu pobjedu, i to je napravio tik iza nedjeljne mise” Znaci dobio inspiraciju na misi. Postoji duga tradicija spaljivanja neistomišljenika u katoličkoj crkvi

Avatar Upitnik30
Upitnik30
11:20 05.06.2021.

Prijeti mu? Zanimljivo je da svima samo prijeti, a na kraju bude - tresla se brda, rodio se miš..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije