Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠUMARKU SKRIVENOM...

Policija objavila fotografije: Pogledajte gdje je ekipa s bjelovarskog područja uzgajala konoplju

Foto: PU Koprivničko-križevačka
1/4
12.09.2023.
u 21:07

Osumnjičeni 29 i 25-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, dok će osumnjičena 52-godišnjakinja biti procesuirana redovnim putem

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 29-godišnjakom, 25-godišnjakom i 52-godišnjakinjom s područja Bjelovarsko-bilogorske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

- Sumnja se da su osumnjičeni od svibnja do rujna ove godine na širem đurđevačkom području neovlašteno uzgajali stabljike konoplje tipa droga u svrhu proizvodnje droge marihuane. Pretragom kuće, drugih prostorija i zemljišne parcele pronađeno je i oduzeto 1230 komada stabljika konoplje tipa droga visine od 80 do 250 centimetara - kažu u policiji.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te pomaganja u izvršenju istog kaznenog djela protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. Osumnjičeni 29 i 25-godišnjak su predani pritvorskom nadzorniku, dok će osumnjičena 52-godišnjakinja biti procesuirana redovnim putem.

VIDEO Zagrebačka policija zaplijenila više od 400 kilograma droge

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:31 12.09.2023.

Stalno se smijemo ljudima koji uporno uzgajaju pšenicu i kukuruz, a onda plaču i nariču zašto je cijena takva kakva je. Onda dobijemo domišljate mlade ljude koji žele pomaknuti granice i uzgajati novu kulturu pa ih ganja policija. :-D

SA
samader
21:25 12.09.2023.

Kada će se procesuirati guverner HNB-a koji je 'predao' devizne rezerve u iznosu od 25 mlrd eura u ECB-u? Država ne radi u interesu građana, država je obična mafijaška organizacija koja je opljačkala devizne rezerve HNB-a od 25 mlrd € i predala u ECB. Gdje su devizne rezerve, lopovi ???? Piše detaljno Ante Samodol na svome blogu... kttps://anteportas.hr/devizne-rezerve/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije