Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika potraga

Policija objavila detalje uhićenja bjegunca iz Splita: S 29-godišnjakom uhićene su još tri osobe

Split: Uhi?en je Ivan Boži?, 29-godišnjak koji je automobilom udario policajca
Foto: IVC
1/14
01.12.2022.
u 17:21

Antonela Lolić, voditeljica Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću kazala je da su zadovoljni zdravstvenim stanjem ozlijeđenog policajca

Nakon dva dana intenzivne potrage uhićen je 29-godišnjak koji je automobilom naletio na 20-godišnjeg policajca u Ulici Domovinskog rata u Splitu u noći s utorka na srijedu. "Poštovani izvješćujemo Vas kako je oko 16:40 sati pronađen te uz uporabu sredstava prisile uhićen 29-godišnjak muškarac za kojim se tragalo od jučer. Uhićene su još tri osobe koje su zatečene s 29-godišnjakom", izvijestila je policija.

Policija je zamolila medije, da obzirom da više ne tragaju za 29-godišnjim muškarcem, da se s portala ukloni slika i osobni podaci osobe za kojom se tragalo.

Dvadesetogodišnji policijski vježbenik teško je nastradao nakon što se 29-godišnjak nije zaustavio na njegov znak stop. Umjesto da se zaustavi, u punoj je brzini vozilom udario policajca koji je s teškim ozljedama završio u bolnici gdje su mu se liječnici borili za život. 

Antonela Lolić, voditeljica Službe za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću kazala je da su zadovoljni zdravstvenim stanjem ozlijeđenog policajca. "Njegovo zdravstveno stanje se popravlja. On koliko znamo nije više u životnoj opasnosti. On je stabilno i nadamo se zaista brzom oporavku", dodala je. "Želimo i nadamo se da će se vrlo skoro oporavit", kazala je.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
17:58 01.12.2022.

Golf 7, favela, fasada nepotreban luksuz i život za ' ajduka....

SA
sargu123
18:14 01.12.2022.

Onoj trojici treba dati po koju godinicu za pomaganje.

ST
stomiovotreba
18:42 01.12.2022.

Mozda je imao tesko djetinjstvo jer je otac patio u socijalizmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije