Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u Hrastju

Policija objavila detalje nesreće: Filipinac je kamionom izazvao sudar, na mjestu je preminuo vozač auta (37)

Zagreb: Raznesen bankomat kod Sesveta
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
23.07.2022.
u 13:52

Nakon naleta, osobni automobil zarotirao se ulijevo te sletio van kolnika u cestovni jarak dok se teretno vozilo prevrnulo na bok. Vozaču teretnog vozila i suvozačici iz osobnog automobila liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Policija je objavila detalje jučerašnje strašne nesreće koja se dogodila u mjestu Hrastje. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila smrtno je stradao dok su vozač teretnog vozila i suvozačica iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni.

- U petak oko 14 sati, u mjestu Hrastje, 37-godišnji državljanin Filipina upravljao je teretnim automobilom s varaždinskim registarskim oznakama vukući priključno vozilo slovenskih nacionalnih registarskih oznaka, kolnikom državne ceste DC3 u smjeru sjevera. Dolaskom do kućnog broja 1, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake iz kojeg razloga je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika. Tom je prilikom naletio na osobni automobil marke Volkswagen sisačkih registarskih oznaka kojim je prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije upravljao 37-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera u smjeru juga – izvijestila je policija.

Nakon naleta, osobni automobil zarotirao se ulijevo te sletio van kolnika u cestovni jarak dok se teretno vozilo prevrnulo na bok. Vozaču teretnog vozila i suvozačici iz osobnog automobila liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava. Promet državnom cestom DC3 bio je obustavljen u vremenu od 14.15 do 20.45 te se odvijao obilaznim pravcima.

Ključne riječi

Komentara 4

TO
TORQUEMADA
14:12 23.07.2022.

Ako sam dobro shvatio, da je poginuli vozač imao vozačku dozvolu, ovo se ne bi dogodilo?

DU
Deleted user
14:18 23.07.2022.

Važno je okriviyi Filipinca iako vozač osobnog auta nije imao vozačku fozvolu i nije smio biti u prometu ako nije bio pod nsdxorom autoškole ili učitelja vožnje u privatnoj režiji, pod uvjetom da je auto ispravno i propisno obilježeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije