Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBUSTAVLJENA PRETRAGA TERENA

Ostavio putnike u autu koji je sletio u rijeku: Policija objavila nove detalje nevjerojatnog slučaja

Foto: Požega.eu
1/3
30.08.2023.
u 12:15

Još je jučer pretraženo oko 450 hektara terena oko mjesta nesreće, no ona je završila bezuspješno

Nakon teške nesreće ove nedjelje kod Požege u kojoj su se sudarila dva automobila, a vozač Honde je pobjegao i ostavio putnike u automobilu koji je sletio u rijeku Veličanku, policija se oglasila s novim detaljima. Naime, policija je odmah nakon nesreće krenula u potragu za 37-godišnjim vozačem, a sada se doznaje kako je on u bijegu

- Policijska uprava požeško-slavonska je obustavila pretragu terena budući da se operativnim radnjama i mjerama došlo do saznanja da je 37-godišnji počinitelj za kojim se traga u bijegu - poručila je policija.

Još je jučer pretraženo oko 450 hektara terena oko mjesta nesreće, no ona je završila bezuspješno. Podsjetimo, do nesreće došlo kada je vozač Honde stranih registracija zbog neprilagođene brzine prešao u suprotnu traku i lijevim bočnim dijelom vozila udario u prednji lijevi bočni dio automobila VW požeških registracija, javila je policija, dodajući kako je od siline udarca Honda sletjela u Veličanku, dok je VW sletio u kanal. Suvozač koji je bio s 37-godišnjakom nalazi se u bolnici te je van životne opasnosti.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije