Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubijen 68-godišnjak

Detalji strave u Koprivnici: Uhićeni muškarac (38) susjeda je više puta izbo nožem

U Koprivnici ubijen muškarac, policija uhitila 38-godišnjaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
10.08.2023.
u 08:28

Protiv 38-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku

Policijska uprava koprivničko-križevačka oglasila se o ubojstvu 68-godišnjaka u Zagorskoj ulici u Koprivnici. Kako ističu iz policije, provedeno je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.

"Sumnja se da je osumnjičeni 9. kolovoza, u noćnim satima u Koprivnici u Zagorskoj ulici u kući oštrim predmetom zadao više ubodnih rana 68-godišnjaku, od kojih je na mjestu preminuo", kažu iz PU. 

VIDEO U Koprivnici ubijen muškarac, policija uhitila 38-godišnjaka

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva, dodaje se, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Podsjetimo, PU koprivničko-križevačka izvijestila je jučer kako je tijelo 68-godišnjaka pronađeno oko 00.25 sati u kući. Dolaskom policijskih službenika, u neposrednoj blizini zatečen je 38-godišnji muškarac koji je uhićen.

VEZANI ČLANCI:

Podravski.hr piše kako je 68-godišnjaka ubio susjed koji se nedavno oženio s dugogodišnjom djevojkom. Susjedi su kazali kako se 38-godišnjak prije ubojstva posvađao sa suprugom te kako je prije nekoliko dana imao prometnu nesreću. 

Nakon ubojstva 68-godišnjaka, 38-godišnjak je upao u kuću drugog susjeda koji ga je savladao do dolaska policije. "Dok sam ja izašao već je on bio kod drugog susjeda. Oni su ga gore svladali", kazao je jedan od mještana za Dnevnik.hr

Očevidom je, navodi Policijska uprava koprivničko-križevačka, rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije