Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poginuo 73-godišnji vozač

Policija o nesreći u Podravini: Autom prešao u suprotnu traku i udario u teretnjak koji se potom zabio u kuću

očevid
Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
02.09.2023.
u 20:30

Nakon sudara teretno vozilo je udarilo u dvorišnu ogradu i zid kuće, dok je osobni automobil odbačen u odvodni kanal. U događaju je smrtno stradao vozač osobnog automobila, dok je vozač teretnog automobila lakše ozlijeđen.

Danas oko 10.40 sati, u Budančevici u Ulici Stjepana Radića 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake u smjeru Kloštra Podravskog.

Tom prilikom iz neutvrđenog razloga vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s teretnim vozilom srbijanskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43-godišnji državljanin Srbije, izvijestila je PU koprivničko-križevačka.

VEZANI ČLANCI:

Nakon sudara teretno vozilo je udarilo u dvorišnu ogradu i zid kuće, dok je osobni automobil odbačen u odvodni kanal. U događaju je smrtno stradao vozač osobnog automobila, dok je vozač teretnog automobila lakše ozlijeđen.

Video: Vlak naletio na automobil kod Požege

Tijelo smrtno stradalog vozača je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica radi obavljanja obdukcije. Očevidom je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Varaždinu uz stručnu pomoć policijskih službenika. Zbog obavljanja očevida, promet na državnoj cesti broj 2 u Budančevici bio je zatvoren od 11 do 16.10 sati, te se uz fizičku regulaciju prometa preusmjeravao obilaznim pravcima Kalinovac – Peski – Kloštar Podravski. Policijski službenici dostaviti će izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije