Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGINULA DJEVOJČICA (14)

Policija o naletu vlaka: Riječ je o nesretnom slučaju, prelazila je prugu iako je rampa bila spuštena

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell, Facebook
1/2
17.09.2021.
u 10:48

Djevojka, nakon što je izašla iz putničkog vlaka, nije čekala da se ugase signali i podigne rampa nego je iza zadnjeg vagona prelazila željezničku prugu uslijed čega je došlo do udara lokomotive

Brodska policija objavila je detalje nesreće koja se sinoć dogodila, a u kojoj je u naletu vlaka poginula 14-godišnja djevojčica.

Naime, sinoć u 19.50 sati policija je zaprimila dojavu o naletu vlaka na mlađu žensku osobu u željezjničkoj stanici u Slobodnici.

- Očevidom je utvrđeno da je do nesretnog slučaja došlo na način da je 35-godišnji strojovođa upravljao lokomotivom radnog stroja i kretao se južnim kolosijekom od zapada u smjeru istoka. U tom trenutku dok je rampa bila spuštena te zvučni i svjetlosni signali uključeni, 14-godišnjakinja je prelazila željezničku prugu te je došlo do udara u njezino tijelo. Uslijed udara, unatoč pokušajima reanimacije, 14-godišnjakinja je preminula. Riječ je o nesretnom slučaju sa smrtnom posljedicom - rekao je policijski službenik Damir Brezić.  

 

Objasnio je da djevojka nakon što je izašla iz putničkog vlaka koji se kretao sjevernim kolosijekom od istoka u smjeru zapada, nije čekala da se ugase signali i podigne rampa nego je iza zadnjeg vagona prelazila željezničku prugu uslijed čega je došlo do udara lokomotive.

- Zasad ne ide protiv nikoga kaznena prijava - rekao je Brezić.

Komentara 3

DU
Deleted user
11:14 17.09.2021.

Ili je gledala u mobitel ili samoubojstvo, ne vidim razloga da nebi vidjela vlak na toj ravnici

Avatar Golum
Golum
11:55 17.09.2021.

Katastrofa je kako mladi bezglavo idu....nit gledaju nit razmisljaju...samo zuje u tik tok, fb i ostale idiotarije.

IG
igy100
11:13 17.09.2021.

šta je smiješno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije