Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKTIVIRAO SE 'ZVONČIĆ'

Policija o eksploziji na Zrinjevcu: Teško ozlijeđen radnik iz Indije (27), uključen i Inspektorat

Zagreb: Prilikom radova na zgradi na Zrinjevcu radnik je ozlijeđen u eksploziji
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/3
26.05.2023.
u 12:11

Policija je izvijestila kako je došlo do aktivacije zaostale kazne bombe, a ozlijeđen je 27-godišnji državljanin Indije, inače zaposlenik trgovačkog društva

Zagrebačka policija oglasila se ovog petka oko eksplozije koja je nastala u četvrtak u jutarnjim satima u kojoj je ozlijeđen jedan radnik prilikom radova na krovu bivše Prve policijske postaje u blizini Strossmayerova trga došlo. Policija je izvijestila kako je došlo do aktivacije zaostale kazne bombe, a ozlijeđen je 27-godišnji državljanin Indije, inače zaposlenik trgovačkog društva. 

''Liječnička pomoć pružena mu je u Klinici za traumatologiju gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, a na mjesto događa izašao je Inspektorat zaštite na radu'', izvijestila je policija. 

>> VIDEO Prilikom radova na zgradi na Zrinjevcu radnik je ozlijeđen u eksploziji

Večernji list i u četvrtak je doznao kako se radilo o ''zvončiću'', dijelu zabranjenih kasetnih bombi kojima je vojska Srpske Krajine po naređenju ratnog zločinca Milana Marića gađala civilne ciljeve u Zagrebu i u drugim gradovima 2. i 3. svibnja 1995. Radnik je navodno stradao kada je uklanjao ljepenku s krova zgrade koja je trenutno u obnovi, a sreća u nesreći je bila to što je eksploziv bio zaglavljen u krovnoj konstrukciji te nije eksplodirao u potkrovlju gdje je bilo više radnika.

VEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije