Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČEK NOVE GODINE

Policija: Novu godinu dočekajte bez pirotehnike

\'policija_Arhiva VL_Crn_1111\'
Arhiva VL
31.12.2011.
u 14:37

PU zagrebačka uputila je apel građanima kojim savjetuje da pirotehnička sredstva ostave kod kuće.

PU zagrebačka uputila je apel građanima kojim upozorava na oprez pri korištenju pirotehničkih sredstava kao i na izbjegavanje vožnje pod utjecajem alkohola.

Kako bi tragedije poput one u kojoj je prije nekoliko dana osamnaestogodišnjak iz Čakovca zadobio teške ozljede šake zbog nestručnog rukovanja eksplozivnom napravom bile izbjegnute, nadležni savjetuju građane koji će Novu godinu čekati na otvorenom da sa sobom ne nose pirotehnička sredstva.

Apel je upućen i vozačima pa ih policija zamoljava da automobile ostave kod kuće te da se koriste sredstvima javnog prijevoza ili taksijima kako vožnja nakon konzumacije alkohola ne bi završila tragično.

Podsjetimo, zakonom najviša dopuštena količina alkohola u krvi iznosi 0,50 g/kg, a mladima u dobi od 16 do 24 godine nije dozvoljeno upravljanje vozilima pod utjecajem alkohola.

Komentara 5

AB
abendblatt
15:03 31.12.2011.

Poslusajte, savjet Policije i Sretna i blagoslovljena vam Nova Godina.

Avatar sultan46
sultan46
01:35 01.01.2012.

Koja glupost,,gradski prijevoz nevozi cijelu noc a taxi skup... cijeli svijet puca samo mi da nesto glumimo,,, nenosite pirotehniku na ukice??? Da u stanu pucam onda???

XN
xnet0822
16:56 31.12.2011.

Toliko bih želio baciti jednu petardu na prozor onog kretena Mihaca, da mi više ne zagorčava život ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije