Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaradili kaznu

Policija dronom 'uhvatila' ekipu koja je igrala nogomet u Osijeku

dron
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
06.04.2020.
u 13:16

Čim ih je dron snimio, stigli su i policijski službenici na teren. Prijeti im povisoka kazna koja bi mogla biti, koliko nam je poznato, i 8000 kuna.

Policija je dronom u nedjelju uočila ekipu u naselju Jug II u Osijeku dok je igrala nogomet. Čim ih je dron snimio, stigli su i policijski službenici na teren.

– U popodnevnim satima smo uočili igranje nogometa na Jugu II. Brzom intervencijom naše interventne policije evidentirali smo sve osobe i podnesene su prijave zbog kršenja mjera – potvrdio je i Zoran Kon, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Video: Na drive-in testiranje na koronavirus možete doći automobilom, taksijem, pa čak i pješke

Prijeti im povisoka kazna koja bi mogla biti, koliko nam je poznato, i 8000 kuna.

U protekla 24 sata, PU osječko-baranjska evidentirala je dvanaest dojava građana o kršenju mjera samoizolacije, a sedam ih se pokazalo istinitim.

– Svim građanima skrećemo pozornost na važnost pridržavanja mjera samoizolacije radi očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Osobe kojima je određena mjera samoizolacije dužne su ponašati se sukladno uputama koje su dobile. Sve sumnje o kršenju mjera samoizolacije možete prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave – poručuju iz PU.

Ključne riječi

Komentara 33

Avatar GeniKameni
GeniKameni
15:02 06.04.2020.

Drzava se pretvorila u loviste... ljude tretiraju kao zivotinje, a zivot je hi-tech safari... barem za "velikog brata" i njegove vjerne sluge. Jos samo da pocnu pustati i dresirane pse na ljude koji su malo izasli uhvatiti svjezeg zraka...

Avatar hdzovapodriguša
hdzovapodriguša
14:11 06.04.2020.

Kada nabijas loptu evo dronovi se dizu, hapsenja, prijave, samo sto specijalce nisu poslali. Kada cijela skupina ljudi pljacka hrvatsku vec 20 godina onda nista

UM
Umjereni
13:55 06.04.2020.

A onaj župnik u Splitu? Da li je i on zaradio nekakvu prijavu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije