Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u Baranji

Policija dobila dojavu o sumnjivoj smrti: Muškarac preminuo od udaraca metalnom šipkom?

ubojstvo Baranja
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/3
03.01.2015.
u 16:18

Prema neslužbenim informacijama radi se o ubojstvu pri čemu je smrtno stradali preminuo od udaraca metalnom šipkom.

Policijska uprava Osječko – baranjske županije danas je, u 12.55 sati, dobila dojavu o nasilnoj smrti u selu Bolman koje se nalazi u Baranji.

Prema neslužbenim informacijama radi se o ubojstvu pri čemu je smrtno stradali preminuo od udaraca metalnom šipkom. Navodno da se radi o romskoj obitelji.

Policijski službenik za odnose s javnošću u PU Osječko – baranjskoj Vlado Krznarić kako za sada ne može potvrditi da se radi o nasilnoj smrti.

– Policija je dobila dojavu da se radi o nasilnoj smrti te kako je smrtno stradao 52-godišnjak iz Bolmana. U tijeku je očevid tijekom kojega će se utvrditi o čemu se radi i je li uopće riječ o nasilnoj smrti. Po završetku očevida izvijestiti ćemo javnost o detaljima smrti - rekao je Krznarić.

>>Riječanka osuđena na 37 godina zatvora: Kćer otrovala tabletama i utopila u kadi

>>Ubojstvo u zagrebačkom Kozari putu: Ubio ženu pa pokušao i sebe

Komentara 6

OB
Objektivno...
22:50 03.01.2015.

Kolko vidim na fotki, ovi klinci pokraj Škode bi mogli biti Šveđani

Avatar Stariribar
Stariribar
18:56 03.01.2015.

"Od mještana Bolmana saznajemo kako je dvadesetčetverogodišnjak željeznom šipkom napao pedesetogodišnjeg sumještanina koji je sjedio na gajbi ispred kuće i na mjestu ga ubio. Ističu kako je počinitelj zlodjela ranije, još kao maloljetnik, okrivljen za pokušaj ubojstva. Obojica su pripadnici romske nacionalne manjine".

NE
Nepokolebljiv
22:03 03.01.2015.

"... o čemu se radi i je li uopće riječ o nasilnoj smrti ..." Ma sta se tu ima spekulirati! Covjek je izvrsio samoubistvo! (kao onaj sto se je kuhinjskom nozem zastihao 7 - 8 puta u leda ili onaj drugi sto se bacio pod kamion mjesalicu za beton dva tri puta zaredom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije