Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE OSOBE JOŠ TEŠKO OZLIJEĐENE

Strašna nesreća kod Zenice: Poginulo dvoje Hrvata u sudaru Golfa i kamiona

Kušanec: Prometna nesre?a na državnoj cesti DC-31, jedna osoba poginula
Igor Kralj/PIXSELL
18.11.2023.
u 10:49

Okolnosti pod kojima se dogodila teška nesreća i dalje se istražuju a potvrđeno je jedino kako su se sudarili putnički automobil Golf i kamion.

Policija u BiH potvrdila je u subotu kako su u prometnoj nesreći koja se dogodila u petak navečer kod Zenice poginula dva hrvatska državljana, a ozlijeđene su još dvije osobe koje su se nalazile s njima u vozilu.

"Smrtno su stradali P. B. 1986. godište i V. I.1967. godište, dok su teške tjelesne ozljede koje su konstatirane u Županijskoj bolnici Zenica zadobili P. A. 1987. godište i R. M.1967. godište", izjavio je glasnogovornik MUP-a Zeničko-dobojske županije Semir Valentić.

POVEZANI ČLANCI:

Okolnosti pod kojima se dogodila teška nesreća i dalje se istražuju a potvrđeno je jedino kako su se sudarili putnički automobil Golf i kamion. Putnički automobil je toliko smrskan da su vatrogasci morali rezati lim kako bi došli do ozlijeđenih i izvukli tijela poginulih. Sudar se dogodio kod mjesta Lašva na prometnoj magistralnoj cesti M-17 koja povezuje Zenicu i Sarajevo.

VIDEO Plenković: 'Došli smo odati poštovanje hrvatskim braniteljima'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije