Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVLJEN OČEVID

Policajcu vojnim eksplozivom raznijeli automobil u Dugavama?

Policijski očevid na mjestu gdje je eksplodirao automobil u Dugavama
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/16
06.08.2019.
u 22:51

U eksploziji su bila oštećena još tri okolna automobila. Vatrogasci su odmah stigli na mjesto događaja te su potvrdili kako nije bilo potrebe za gašenjem.

Jučer je u zagrebačkim Dugavama eksplodirao Mercedes, navodno, zbog tehničkog kvara, ali kako je danas priopćila policija, radi se o podmetnutom eksplozivu.

- Obavljenim očevidom utvrđeno je da je na vozilo nepoznati počinitelj postavio improviziranu eksplozivnu napravu kojom ga je oštetio te je isključena prvotna mogućnost da se radi o tehničkom kvaru vozila - navela je zagrebačka policija za 24 sata.

Osim toga, 24 sata neslužbeno doznaje kako se radi o improviziranoj napravi u kojoj je bilo više stotina grama vojnog eksploziva, a vozilo, koje je u vlasništvu 58-godišnjakinje, koristi njezin 30-godišnji sin policajac .

- Mercedes glasi na njegovu majku. Ona ima dozvolu za parkiranje na mjestu za invalide i smije parkirati na tome mjestu - rekli su susjedi za 24 sata. Neslužbeno doznaju kako je spomenuti policajac zaposlen u Upravi za posebne poslove sigurnosti (UPPS) koji rade na osiguranju objekata i štite, uglavnom, visoke dužnosnike.

Iz MUP-a za 24 sata jučer nisu odgovorili je li policajac kojemu su oštetili prednji dio Mercedesa štitio nekoga i je li napad povezan s njegovim poslom te je li prijavio prijetnje.

Policijski očevid na mjestu gdje je eksplodirao automobil u Dugavama
1/16

Podsjećamo, u eksploziji su bila oštećena još tri okolna automobila. Vatrogasci su odmah stigli na mjesto događaja te su potvrdili kako nije bilo potrebe za gašenjem.

Ključne riječi

Komentara 20

SA
SamoMalo
01:13 07.08.2019.

Fina gospoda, radi u MUP vozi auto od roditelja parkira po mjestima za Invalide. Sve legalno... Ono kada se parkiras 100m od ulaza ali gospodin parkira na mjestu za invalide a zdrav ko dren. NE samo da je bezobrazlug nego je ne pojmljivo za nekoga tko bi trebao biti ogled postenja, sigurnosti, povjerenja.

DU
Deleted user
23:12 06.08.2019.

Mamin je. :)

PR
prajdali100
23:06 06.08.2019.

Previše je kriminala na sve strane.Puno se toga tolerira a naše odvratno pravosuđe je priča za sebe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije