Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlouporaba položaja

Policajci se ne osjećaju krivima, nema nagodbi

Blaž Topalović
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
05.03.2015.
u 15:02

Na optuženičkoj su klupi, među ostalima, tadašnji načelnik Blaž Topalović, zamjenik mu Mato Kirchbauer te pomoćnik načelnika PP Vinkovci Josip Miljanić

Bivši vrh vukovarsko-srijemske policije ne osjeća se krivim za zlouporabu položaja i ovlasti. Izjavili su to na pripremnom ročištu danas u Osijeku. Nagodbi nije bilo.

Na optuženičkoj su klupi, među ostalima, tadašnji načelnik Blaž Topalović, zamjenik mu Mato Kirchbauer te pomoćnik načelnika PP Vinkovci Josip Miljanić. "Rješavali" su, tereti ih se, prometne prekršaje, a načelnik je sređivao i posao u Domu zdravlja Vinkovci, na čijem je čelu bio njegov prijatelj Đuro Vidić.

Mato Kirchbauer “pao” je zbog 22 kilograma graha. Suđenje počinje u travnju.

>> Bivšem načelniku PU prijeti do pet godina zatvora

Komentara 4

TH
than
01:17 06.03.2015.

Pa jedan obican lijecnik u SAD-u ne smije primiti niti obicnu cokoladu... Ili leti... Ima svoju placu.

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
16:29 05.03.2015.

U ljepoj nasoj se niko ziv ne osijeca krivim!!

OB
ObrenM
16:45 05.03.2015.

Ovdje se vidi pakiranje nepodobnim.Da je nacelnik postaje i urgirao za jedno radno mjesto,dali je to grijeh za izgubiti radno mjesto i biti pribijen na stup srama.Vidimo u bilo kojoj stranki koliko ima nesposobnih uhljeba.Kada bi se svi sankcionirali sudovi to nebi zavrsili niti do sudnjeg dana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije