Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽE OZLIJEĐEN

Policajci mu spasili život jer su ga vratili u bolnicu koju je samovoljno napustio

hitna pomoć
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
23.08.2015.
u 12:58

Nakon što je policija saznala da mladić ima krvarenje u mozgu potražili su ga na kućnoj adresi i vratili u bolnicu

Dosta  sreće,  moglo  bi se reći, imao je M.I. (19) kojeg je, kako je kazao liječnicima,  više  nepoznatih  osoba  napalo u noći na nedjelju oko 2.30 i teže ga ozlijedilo. Naime, kako je liječnicima ispričao M.I., više napadača napalo  ga  je  i pretuklo dok je hodao između noćnog kluba Močvara i Mosta slobode  u  Zagrebu.  

Motiv  napada  je  nepoznat,  a nakon što su napadači pobjegli,  mladić  je kolima Hitne pomoći prevezen u KBC Zagreb. Tamo mu je ukazana  liječnička  pomoć,  a  Hitna je o događaju obavijestila zagrebačku policiju.  No  kada su policajci došli u bolnicu, ispostavilo se da je M.I. samovoljno  napustio  bolnicu.  

No  sreća  za  njega  je,  što  je jedan od liječnika  pregledao snimke njegovih ozljeda, te je ustanovljeno da je M.I. ozbiljno  ozlijeđen  odnosno  da  ima krvarenje u mozgu. Nakon tog saznanja policajci  su  mladića  potražili  na  kućnoj adresi, a nakon što je nađen, ponovo je odveden u  bolnicu gdje je zadržan na liječenju

>>Agresivni muškarac udario poznanika i vrijeđao ga

>>Udarcem onesvijestio djevojku i ostavio je ležati na cesti

Komentara 1

DU
Deleted user
13:38 23.08.2015.

Ovo je mogao biti novi slučaj "Luka Ritz". Naime, kod njega doktori nisu skužili da ima krvarenje u glavi, pa su ga poslali kući, ostalo je poznato....A, ovi huligani koje god fele bili, mogu se samo disciplinirati pomoću ćelične oštrice noža. Pa, kaj košta, da košta, deset godina Lepoglave, deset godina Lepoglave....ljudi, naoružajte se. Never Unarmed.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije