Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sređivali kazne

Policajci kao mito uzeli prasce i skrivili nesreću

\'svinja_pxl_sla_161110\'
Pixsell
22.12.2011.
u 09:00

Mario Marinović, priča se u selu, zamolio je kolegu iz postaje da službenim vozilom preveze prasce, no ovaj je doživio prometnu

Načelnik PP Dalj Mario Marinović na popisu je trojice policajaca koje USKOK, neslužbeno doznajemo, sumnjiči za “sređivanje” prometnih kazni. “Pala” su i dvojica njegovih kolega iz postaje.

Cijela je akcija, u kojoj je osumnjičeno još nekoliko osoba, obavijena velom tajne. No, u tom selu nedaleko od Osijeka priča se da su im presudili – prasci. Načelnik je, šuškaju mještani, navodno oprostio prometni prekršaj jednoj osobi, a zauzvrat je dobio prasce. Njima je, kažu isti izvori, trebao počastiti dečke iz postaje. Zamolio je stoga jednog policajca, također osumnjičenog, da službenim kombijem preveze životinje. Taj je službenik, prema toj priči, doživio prometnu nesreću, a vozilo je oštećeno.

– Načelnik je zatim fingirao tu nezgodu – navode mještani.

Policija je potvrdila samo da su tri njihova službenika iz PU osječko-baranjske kazneno prijavljena. Jednoga se sumnjiči za zloporabu položaja i ovlasti, protuzakonito posredovanje, primanje mita i poticanje na krivotvorenje službene isprave. Drugi je prijavljen za zloporabu položaja i ovlasti, a treći za krivotvorenje dokumenata. Nisu otkrili za što se tereti načelnika.

Marinović je na čelo daljske policije došao u proljeće 2010. Po struci, doznajemo, nije kriminalist, nego navodno ima diplomu DIF-a, na kojem je predavao i nedavno uhićeni dopredsjednik HNS-a Željko Širić. I sam načelnik bio je nogometni sudac, a sada je sudački delegat.

Komentara 6

MZ
Mirko Zlikovski
11:41 22.12.2011.

Kako su prošli prasci?

PA
parasa
12:34 22.12.2011.

22.12.2011. u 11:41h Rockyrd je napisao/la: Kako su prošli prasci? ________________________________________________________________ Pa pišeti gore, biti će kazneno prijavljeni !!!!! hahahah

BO
boston
13:38 22.12.2011.

Prasci su kaznjeno prijavljeni, jer su kazne naplatili u svinjama, a na kraju su sva krmad skrivila nesrecu za koju ce sada odgovarati pred nekim gudinom....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije