Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na slobodi čeka novi proces
Povratak na članak

Policajacu sud smanjio kaznu

Splitski sud kaznu je smanjio s pet na tri i pol godine zatvora, a opet će mu se suditi za provalu u kojoj je plijen bio 95.000 kuna Skukan je provaljivao u kuće dok su vlasnici bili na sprovodima

Komentari 2

AB
ankl_beni
11:39 06.01.2016.

fuj! sve te wanna be policajce koji imaju bilo kakav kriminalan dosje bilo to ikakva manja kazna svima otkaz! kako uopce tako iko moze takav posao radit, a sve se nezna da je pena!

VL
SC
schwertransport
11:09 08.01.2016.

Ovaj je posten krao i ulovili ga. A sta sa onima koji pomalo iznuđuju lovu od ljudi uredno posjećuju poduzetnike pitam te ja a?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.