Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDALJEN IZ SLUŽBE
Povratak na članak

Policajac za gazdu jedne tvrtke puštao ilegalce na granici kako bi mu bez ikakvih dokumenata došli raditi

"Policijski službenik je rješenjem načelnika PU karlovačke udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka zbog sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti, sukladno odredbama Zakona o policiji", kažu u PU karlovačkoj.

Komentari 5

NE
Nemanadimak
13:10 12.01.2024.

Kad su place male, oko njega svi to rade ,zivot je skup, zena puno kosta. Ima dobar film sa ovakvim scenarijem. Zanimljivo za pogledati jer eto to je zivot i istu stvar rade i oni na vecim funkcijama pa njima niko nis ne moze i znatno vece novce uzmu.

VL
Avatar bimbopus
bimbopus
06:30 13.01.2024.

Da je vlasnik tvrtke zaposlio na crno državljane Nepala ili Indije bio bi pohvalhen od Plenkija ali zaposliti osobe van šengena iz susjedstva je nedopustivo.

VL
DU
Deleted user
11:29 12.01.2024.

Mi na zapadu ćemo za pare uništit sami sebe...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.