Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO

Policajac u Beogradu udario novinarku po stražnjici, a ona mu odbrusila: 'Klošaru bijedni'

Foto: Nova.rs
08.07.2020.
u 11:21

– Idi, bre, svojim putem, bre, šta je?! – rekao joj je jedan policajac, dok mu je drugi dobacivao da je ne dira.

Žestoki obračun prosvjednika i policije u Beogradu zbog novih mjera koje zbog korone uvodi srpski predsjednik Aleksandar Vučić i zbog stanja u toj zemlji uključivao je pendrečenje onih koji su ležali po podu...

Policija je pretukla i trojicu mladića koji su mirno sjedili u parku, a ništa bolje nije prošla ni novinarka Nove.rs Milica Božinović koja je uživo prenosila nemire.

Ona je pokušala prići muškarcu koji je ozlijeđen sjedio na ulazu u zgradu ''Borbe'', a njegova supruga molila je za pomoć.

Novinarku su policajci spriječili da čovjeku koji je krvario da maramicu, a kad mu je objasnila da je novinarka, jedan od njih ju je udario pendrekom po stražnjici.

– Idi, bre, svojim putem, bre, šta je?! – rekao joj je jedan policajac, dok mu je drugi dobacivao da je ne dira.

Tad ju je i udario.

– Zašto me udarate? Strašno. Stvarno nije u redu. Radim svoj posao isto kao ti. Hoću da vam pokažem legitimaciju, evo je, da je zalijepim na čelo najbolje. Klošari bijedni. Šta se raspravljam, šta me udaraš pendrekom po dupetu, klošaru – kazala je ogorčena novinarka. 

Komentara 23

RE
reborn
11:30 08.07.2020.

Niko nesme da vas bije!

Avatar FrancJunior
FrancJunior
11:54 08.07.2020.

Imala je jos i srecu da to nije bio neki hrabri Vulinov vojnik...on bi joj uvalio svoj pendrek do balcaka!

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
11:43 08.07.2020.

To je prava policija, svaka čast...pendrekom opali po guzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije