Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Pregorio" na poslu

Policajac se ubio nakon razgovora s obitelji žrtve napada u Charlie Hebdou

charlie
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
11.01.2015.
u 18:06

Policijski psiholog kaže kako je bio depresivan i da je "pregorio od posla" te da je zbog toga učinio samoubojstvo

Policijski službenik Helric Fredou (45) koji je istraživao pokolj u francuskom satiričkom tjedniku Charlie Hebdo počinio je samoubojstvo u svom uredu. Prije nego što se ubio susreo se s obitelji jedne od žrtava terorističkog napada, a u uredu je dovršavao policijsko izvješće kada je počinio samoubojstvo. Život si je oduzeo u četvrtak navečer.

Policijski psiholog kaže kako je bio depresivan i da je "pregorio od posla" te da je zbog toga učinio samoubojstvo.

– Svi smo šokirani, nitko nije bio spreman za takav razvoj događaja – rekao je predstavnik sindikata lokalne policije.

Fredou je karijeru započeo 1997. godine kao plicajac u regionalnom uredu pravosudne policije u Versaillesu. Od 2012. godine bio je zamjenik direktora regionalne policijske službe.

>> Svjetski vođe poveli mimohod u Parizu, s njima milijun ljudi

Komentara 16

EL
EldersRealm
18:31 11.01.2015.

Teroristima "ispadaju" osobne, istrazitelji se sami ubijaju,policija ne moze uhvatiti teroriste u poznatom autu uzduz i popreko po Francuskoj... nimalo cudno.

Avatar abakus
abakus
18:58 11.01.2015.

Ako je čovjek bio u depresiji i ako je psiholog znao da je pregorio od posla, zašto nije bio na bolovanju, već su ga poslali da istražuje ovo masovno ubojstvo i još razgovara s članovima obitelji žrtava? Svaka čast, ali cijela ova histerija sve više podsjeća na rušenje blizanaca u SAD. Što sad slijedi: Donošenje "patriotskog zakona", ograničavanje sloboda građana zadiranjem u njihovu privatnost koja je danas ionako ugrožena, još veća centralizacija vlasti itd.? A sve pod opravdanjem "borbe protiv terorizma"... Ne, hvala!

VI
virgosinemacula
18:53 11.01.2015.

Ova prica pusta vodu na sve strane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije