Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno postupanje

Policajac gurnuo muškarca iz kolica jer mu je prešao preko noge

policija
Foto: Youtube Screenshot
03.07.2014.
u 20:15

Tom Davidson degradiran je i suspendiran na 30 dana.

Policija iz Lafayettea u američkoj saveznoj državi Indiani objavila je snimku na kojoj je prikazano šokantno postupanje policije prema muškarcu u kolicima. Incident je snimljen 1. listopada 2013., javlja The Blaze. Kamere su snimile poručnika Toma Davidsona kako je iz kolica gurnuo Nicholasa Kincadea ispred obrazovnog centra za odrasle u Lafayetteu. 

Policija je na mjestu događaja bila jer je 25-godišnji Kincade rekao osiguranju u obrazovnom centru da u ruksaku ima pištolj, no policija je utvrdila da to nije točno. Pretražili su, naime, njegov ruksak u kojem nisu pronašli pištolj već džepni nožić. Kincadeu su potom izdali upozorenje za ometanje posjeda i rekli da ode, no on je prilikom odlaska kolicima prešao preko Davidsonove noge nakon čega ga je on gurnuo iz kolica.

– Nisi prešao preko mene ti... Sad ideš u zatvor. Sad ideš u zatvor – izgovara Davidson na što mu Kincade kaže da ga nije vidio. 

Davidson je degradiran i suspendiran na 30 dana. 

>> Optužuju policiju: Bahato su nastupili i pretjerali prilikom intervencije

Komentara 5

Avatar ivek
ivek
21:50 03.07.2014.

amerika je ludnica..

NE
neboiznadzagreba
22:21 03.07.2014.

"Junačina", neka ga unaprijede u kapetana ; da je njega netko zveknuo završio bi na električnoj stolici !

RB
robert.baban.16
21:39 03.07.2014.

Nebi,nego bi njega tribalo stavit u kolica!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije