Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
repovi ultre

Policajac ga vidio da puši marihuanu, tražio ga osobnu, a mladi Francuz ga napao

U Kanadi krenula legalna prodaja proizvoda marihuane
Foto: DARRYL DYCK
1/5
13.07.2022.
u 09:21

Policajac je lakše ozlijeđen,  a 25-godišnjak je priveden.

Mladić (25), inače državljanin Francuske, sumnjiči se za prisilu prema službenoj osobi. Sumnjiči ga se da je 9. srpnja u 22.45. zatečen kod stadiona Park mladeži na kojem se održavala Ultra. Mladić je pušio marihuanu, što je uočio policajac koji mu je prišao. Nakon što mu se predstavio kao policajac, tražio ga je osobne podatke.

No umjesto da mu da osobnu iskaznicu, mladić ga je prvo odgurnuo rukama. Nakon što je policajac pao na pod, 25-godišnjak se sumnjiči da ga je počeo udarati rukama po tijelu i odgurivati ga nakon čega ga je i nogama obuhvatio oko tijela. Policajac je lakše ozlijeđen, a 25-godišnjak je priveden.

ODO Split je tražio da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.  Prihvaćen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega, dok je odbijen prijedlog da ga se pritvori zbog opasnosti od ponavljanja djela, pa je tužiteljstvo najavilo žalbu. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zdenkoj
11:01 13.07.2022.

Je li dobio po nosu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije