Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Staffordshire

Pola stoljeća vozio bez dozvole! Policija ga konačno uhvatila

Staffordshire Police
07.04.2022.
u 10:46

Policajci su od vozača zatražili identifikacijske dokumente i dokaz o osiguranju, ali im je rečeno da takvih dokumenata nema

Britanski policajci ulovili su u Staffordshireu muškarca u 70-im godinama koji je, kako su utvrdili, pola stoljeća vozio bez vozačke dozvole.

Zaustavili su ga radi rutinske provjere, no kako prenosi BBC, netko je možda i ranije prijavio vlasnika kombija. Policajci su od vozača zatražili identifikacijske dokumente i dokaz o osiguranju, ali im je rečeno da takvih dokumenata nema. Zapravo, nikada nisu ni postojali. 

Kad ga je policija pitala što se dogodilo i zašto nema ni osiguranje ni vozačku dozvolu, muškarac je samo slegnuo ramenima. Stariji vozač spremao se uključiti na autocestu prije nego što ga je policija zaustavila. U kamionu je prevozio oslikane palete, prenosi HAK Revija.

Muškarac je vozio britanskim cestama još od tinejdžerske dobi. Policija je muškarca prijavila da nema vozačku dozvolu, a oduzeto mu je i vozilo. Njegov slučaj bit će proslijeđen tužiteljstvu na daljnje istrage.

Vožnja bez osiguranja u Velikoj Britaniji kažnjava se kaznom od 300 funti. Moguće su i druge mjere poput zabrane vožnje.

Video: Šibenski vatrogasci efikasno riješili problem nepropisno parkiranog automobila

Komentara 1

RA
rasturaljka
08:01 12.04.2022.

Treba mu dati pocasnu vozacku dozvolu koja vrijedi kao i prava. Zasluzio je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije