Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzni zakon
Povratak na članak

Pola milijuna prosvjednika preplavilo je Hong Kong

Prosvjednici u bijelom doveli su grad do potpune paralize, a javni se transport pokazao nedovoljnim za prijevoz svih koji su htjeli doći

Komentari 2

AE
aerosol
14:22 10.06.2019.

Opet CIA, MI6, MOSSAD ruju, ali ni kinezi nisu sisali veslo. Mogli bi da krenu ruskim stopama pa pocnu da ciste sve te nevladine bandite.

VL
PL
@ploto@
06:22 10.06.2019.

Britanski utjecaj u Hong Kongu je još uvijek ogroman.Posijali su tamo gomilu nevladinih udriga koje služe jedino anglocionističkim interesima.Hong Kong bi trebao biti kriminalni raj izvan kineskog pravnog sustava,što Kina ne može dozvoliti jer je stvar eskalirala.Svaki se kriminalac pozivaa na ljudska prava i praktično mu Kina ne može ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.