Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zadru

Pokušao isključiti vodu zbog neplaćanja pa pretučen u šahtu

šaht
Foto: Anto Magzan/Pixsell
12.02.2014.
u 12:53

Incident se dogodio kada je Zadranin pokušao isključiti vodu u kafiću

Zadranin (61) spustio se u šaht isključiti vodu jer je 39-godišnjakinja koja je unajmila njegov kafić nije plaćala. Zajedno s dvije konobarice i jednim gostom 39-godišnja Zadranka to je primijetila.

Njih četvero 61-godišnjaka su u trenutku dok se nalazio u šahtu počeli mlatiti i nogama i šakama. Kada se ipak uspio izvući iz šahta i to s krampom u ruci, maltretiranje je prestalo. Vlasnik lokala zadobio je lakše ozlijede, a četvero nasilnika je privedeno u policiju.

>>U gluho doba noći pucao i prijetio trojici ubojstvom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:38 12.02.2014.

Odmah kuća i lokal na bubanj zbog teške krađe a napadači u zatvor. Sramota da zbog takovih primitivaca moraju skupo plačati ljudi koji i plačaju vodu sa zaručanim rashodima kao ovima. Pozdrav dobrim ljudima

AC
acer7
15:09 12.02.2014.

ako su ga napali dok je bio u šahtu, svakom kazna od 50 000kn. kratko i jasno. Onom tko ih brani na prvu riječ naplatiti kaznu od 2000kn i zabraniti mu daljnje sudjelovanje u ovom slučaju.

FR
frodododo
14:01 12.02.2014.

kad dobiješ batine u šahtu onda moš reć da si se na pravom mjestu potukao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije