Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prtljazi

Pokušala ilegalno u Hrvatsku unijeti gotovo 200 tisuća kuna

kune
Foto: Carina.hr
12.01.2015.
u 13:14

Protiv nje slijedi optužni prijedlog nadležnom Financijskom inspektoratu zbog počinjenja prekršaja iz članka 40. Zakona o deviznom poslovanju

Državljanka Hrvatske s prebivalištem u BiH pokušala je na graničnom prijelazu Županja, u osobnoj prtljazi ilegalno unijeti u Hrvatsku i prostor EU, gotovo 200 tisuća kuna.

Prilikom provedbe pojačanih mjera carinskog nadzora, carinici su pregledali unutrašnjost osobnog automobila BiH oznaka kojim je hrvatska državljanka ušla iz BiH u Hrvatsku i pronašli točno 190.880 kuna koje nije prijavila prilikom ulaska u Hrvatsku.

Protiv nje slijedi optužni prijedlog nadležnom Financijskom inspektoratu zbog počinjenja prekršaja iz članka 40. Zakona o deviznom poslovanju.

>> Nije znao da vozi strojnice, mislio je da je namještaj

Komentara 16

MA
MarMara
15:51 12.01.2015.

Prema EU regulativi imala je pravo do 10,000 Eura u bilo kojoj valuti i to bez prijave.

GS
gaja.senior
18:30 12.01.2015.

P a to je vračala lovu HDZ kojom su plaćali glasov e u BIH pa je nešto i ostalo neutrošeno, a što ćeš udba opet radi.

Avatar Mr_T
Mr_T
17:20 12.01.2015.

Stvarno ne shvaćam kako netko može pasti na ovim glupostima, zar su tako nervozni i znoje se što nose taj novac? Drugi put na im ja prevozim uz 10% provizije 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije