Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAROBLJENA 13 SATI

Pokušala dohvatiti MP3 pa jedva izvukla živu glavu: 'Ruka mi je bila ravna kao palačinka'

17.02.2020.
u 18:57

Nije imala dovoljno snage da pomakne krevet, a mobitel je bio predaleko da pozove pomoć.

Claire Montello bila je uvjerena da će umrijeti nakon što je zapela ispod vlastitog kreveta i provela tamo 13 sati. Naime, 39-godišnjakinja podignula je svoj krevet s baldahinom kako bi izvukla svoj MP3 uređaj koji je upao u prostor za odlaganje, kad je klip koji je držao madrac popustio i cijeli krevet pao je na njezinu ruku. 

Nije imala dovoljno snage da pomakne krevet, a mobitel je bio predaleko da pozove pomoć. 

Iako je 39-godišnjakinja vrištala, nitko je nije čuo. Na kraju se morala nasloniti na krevet kad je postala preumorna da stoji i što je dodatno pritisnulo ruku. Spasio ju je suprug Francesco (61) koji je došao doma nakon noćne smjene i podignuo krevet kako bi ona mogla izvući ruku. 

- Ruka mi je bila ravna kao palačinka, potom se drastično nateknula i prsnula - ispričala je Claire Montello za Birmingham Live. 

Britanka je provela dva tjedna u bolnici gdje su je četiri puta operirali i upitno je hoće li ikad povratiti sve funkcije svoje lijeve ruke. 

- Nisam mogla vjerovati da se to događa. Mislila sam da ću umrijeti. Povraćala sam oko 40 puta. A kako je ormar točno kraj kreveta nisam mogla ni sjesti. Znala sam da se Francesco neće vratiti sve do jutra i nisam imala nikakvog drugog izbora već sjediti na krevetu. Nisam mogla tako dugo stajati, a nisam bila u stanju spavati jer sam bila u nevjerojatnim bolovima. Iznenađena sam što se nisam onesvijestila od bolova, ali sam zato bila svjesna svega svih 13 sati - kazala je Claire. 

- Kad sam vidjela Francesca, to je bio najveći izdah olakšanja. Psovao je kao nitko. Dignuo je čim prije krevet i bila je golema rupa u mojoj ruci. Počela je nevjerojatno naticati pa je samo puknula. Bilo je grozno - rekla je 39-godišnjakinja koja se sada oporavlja od četiri operacije i upitno je hoće li ikad vratiti punu pokretljivost svoje lijeve ruke. 
 

Komentara 1

BA
Barbasmora
19:22 17.02.2020.

MP3 je jedan od digitalnih nacina zapisa zvuka.... Izgleda kako smo lipi balkanci toliko napredna vrsta da ga mozemo dotaknuti rukom.... Bravo! No ova zena je Tila dohvatit nesto drugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije