Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO S MJESTA

Pokušaj ubojstva u Vinkovcima: Muškarac(36) upao u kuću i ozlijedio poznanika

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
09.04.2021.
u 16:07

Prema dojavi vinkovačke bolnice, policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenom muškarcu hladnim oružjem

Prema navodima policije jučer, između 8.30 do 9.55 sati, u Vinkovcima, 36-godišnji hrvatski državljanin koji ima prebivalište u SR Njemačkoj i neprijavljeno boravi u Vinkovcima, unutar obiteljske kuće hladnim oružjem napao je i ozlijedio svog poznanika, 36-godišnjaka iz Vinkovaca. Poslije toga je napadač pobjegao s mjesta događaja.

Ozlijeđeni 36-godišnji Vinkovčanin izašao je iz obiteljske kuće te ga je ubrzo primijetio poznanik te ga prevezao u vinkovačku bolnicu gdje mu je ukazana liječnička pomoć.

Prema dojavi vinkovačke bolnice, policija je zaprimila dojavu o ozlijeđenom muškarcu hladnim oružjem, a policijski službenici su odmah nakon prikupljenih obavijesti pronašli i priveli 36-godišnjaka s neprijavljenim boravkom u Vinkovcima, sumnjajući da je on napao ozlijeđenog navedenog Vinkovčanina.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila sumnju da je 36-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo ubojstva s pokušajem, jer je hladnim oružjem teže tjelesno ozlijedio 36-godišnjeg Vinkovčanina.

 

Primorsko-goranska županija ide u strogu karantenu: Zatvaraju se ugostiteljski objekti, škole prelaze na online nastavu

Komentara 1

ST
Stipan
18:34 09.04.2021.

Treba otvoriti goli otok i te kriminalce tamo poslati . Doduše je otok devastiran ali neka ga obnavljaju. To nisu normalni ljudi i treba ih izolirati radi zaštite i ovo malo normalnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije