Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzrok ljubavni trokut?

Pokušaj ubojstva u Novalji: Nožem ga izbo u prsa i leđa

Policija Zadar
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
03.05.2020.
u 11:55

Na ročištu u nedjelju ujutro sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio je istražni zatvor protiv 28-godišnjaka

U Novalji je u petak nešto prije ponoći došlo do sukoba između 28-godišnjaka i 27-godišnjaka uslijed kojeg je stariji Novljanin pokušao ubiti mlađeg. Sve se dogodilo ispred jednog apartmana. 

- Nakon fizičkog sukoba zadao mu je vise uboda preklopnim nožem  u prsa i leđa i teško ga ozlijedio - rekla nam je glasnogovornica licke policije Maja Brozičević. Nakon dojave o događaju ozlijeđeni mladić smješten je zadarsku bolnicu na odjel intenzivne njege u teškom stanju. Neslužbeno se doznaje da je uzrok sukoba navodno ljubavni trokut. 

Na ročištu u nedjelju ujutro sudac istrage Županijskog suda u Zadru odredio je istražni zatvor protiv 28-godišnjaka  radi postojanja osnovane sumnje da je dana 01. svibnja 2020.g. u Novalji počinio kazneno djelo pokušaja ubojstva na štetu državljanina Republike Hrvatske starog 27 godina.

- Istražni zatvor je određen radi postojanja opasnosti ponavljanja, odnosno, dovršenja pokušanog kaznenog djela. Mjera istražnog zatvora traje od dana 02. svibnja 2020.g. kao dana osumnjičenikovog uhićenja - istakao je sudac županijskog suda u Zadru Marijan Bitanga. 

Zamjenik ravnatelja zadarske opće bolnice Edi Karuc rekao nam je da je stanje 27-godišnjaka sada stabilno. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:49 03.05.2020.

A šta je očekivao, stvarno neznam.

Avatar patkovic
patkovic
12:48 03.05.2020.

"državljanin" - to obično znači da nije hrvat , da se ljudi ne brinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije