Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz vojne i civilne počasti

Pokopana vukovarska heroina Vijoleta Antolić

vijoleta antolić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/13
09.08.2014.
u 15:17

Uz civilne i vojne počasti pokopana je na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru vukovarska braniteljica Vijoleta Antolić...

Uz civilne i vojne počasti pokopana je na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru vukovarska braniteljica Vijoleta Antolić.

Vicky, kako su je zvali prijatelji, provela je cijelo vrijeme agresije na Vukovar na prvoj crti bojišnice sa puškom u ruci te sudjelovala u nizu krvavih okršaja na Sajmištu. Po padu obrane završila je logoru gdje je preživjela razne torture. Antolić je poginula u prometnoj nesreći 29. srpnja u Zagrebu. Iza nje su ostali kćerka Andrea i sin Zoran kojega je sa tri godine ostavila majci da ga čuva u podrumu dok je ona sudjelovala u obrani grada.

>>'Žalosno je da više odličja imaju pjevači i dužnosnici nego pravi ratnici'

Komentara 7

HR
hrxxx111
15:34 09.08.2014.

njoj nek je laka hrvatska zemlja a vas VL pitam tko narucuje ove clanke ? sto taj zeli izvuci preko smrti jednog branitelja ? zasto je izaslo 10 clanaka o pokojnoj violeti a koliko sam vidio branitelj koji se raznioo na dan drzavnosti dobio je tek par redaka ?

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
16:06 09.08.2014.

vječna slava i hvala

Avatar Feniks
Feniks
16:52 09.08.2014.

Odlasku hrabre žene nije se posvetio gotovo nitko, osim njenih suboraca, koji su joj se iskreno divili, s razlogom, budući da se ona borila na način koji bi posramio većinu muškaraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije