Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPROVOD U DUBROVNIKU

Pokopan 16-godišnjak, žrtva tragične nesreće u Kuparima

sprovod Boninovo
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/9
28.12.2013.
u 17:36

Osim njega u nesreći je poginuo i D. S. (15)

Na dubrovačkom groblju Boninovo danas je pokopan 16-godišnji L. T., koji je preminuo u bolnici od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći u Kuparima na Božić.

Podsjetimo, nesreću je izazvao 18-godišnji Lukša B. koji je izgubio kontrolu nad VW Golfom, u kojemu su osim njega bila petorica maloljetnika, te udario u drvo i metalni nosač reklame. U nesreći je poginuo i D. S. (15), dok su vozač i dvojica putnika lakše ozlijeđeni.

Tragična nesreća šokirala je stanovnike dubrovačkog područja, a dubrovački biskup Mate Uzinić održao je misu zadužnicu za poginule.

- U Dubrovniku se čuje jauk i plač na dan kada bi se svi trebali radovati - rekao je Uzinić.

Komentara 2

Avatar insideout
insideout
22:54 28.12.2013.

a kako je on (vozac) invalid dobio lijecnicki za vozacku na prvom mjestu. sad treba krivicno goniti lijecnika koji mu je izdao lijecnicki ako nije bilo sa ogranicenjem, onda instruktora koji ga je ucio voznji ( ako vozilo nije bilo prilagodjeno invalidu) i komisiju kod koje je polagao pa onda i samog njega jer je laznim lijecnickim dobio vozacku onda jer je vozio auto koje nije bilo prilagodjeno invalidu onda i njegove roditelje treba krivicno goniti jel su dali invalidu vozilo koje nije bilo osposobljeno da invalid sa njime upravlja. pa sad roditelji ove dvojice poginulih trebaju ga tuziti za ostetu tako da ovaj ode na prosjacki stap, za primjer drugima

RG
robertfranic45@gmail.com
18:25 24.06.2018.

Pa trba goniti svesefove ispostave mupa sto ne kontroliraju kartone ajdevi sto nista ne sadite samo bi gonili gonite se vi u ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije