Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE ZA ŠKOLARCE

Poklanjamo 20€ u Hoću knjigu knjižarama uz pretplatu na Premium sadržaj!

29.08.2023.
u 14:33

Ako već niste naš Premium pretplatnik, sada je pravo vrijeme da postanete jer vam donosimo godišnju pretplatu za 29 eura, a novi korisnici na dar dobivaju poklon bon za Hoću knjigu u iznosu od 20 eura.

Druga polovica kolovoza znači da su pripreme za novu školsku godinu u punom jeku. Do prvog školskog zvona ostalo je još kratko, a sada je pravo vrijeme da vaše mališane pripremite za nove radne pobjede uz Večernji list i Hoću knjigu! Kako? Ako već niste naš Premium pretplatnik, sada je pravo vrijeme da postanete jer vam donosimo godišnju pretplatu za 29 eura, a novi korisnici na dar dobivaju poklon bon u Hoću knjigu knjižarama u iznosu od 20 eura. Poklon bon vam stiže na kućnu adresu, a možete ga iskoristiti u roku od godine dana od izdavanja bona isključivo u trgovinama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Varaždinu.

Sve za školu pronađite u deset trgovinama diljem Hrvatske gdje se osim najboljeg izbora iz svijeta knjiga kupcima nudi i bogata ponuda igračaka za djecu, društvenih igara, memorabilija, papirničkog asortimana te svatko može naći nešto za sebe.

Hoću knjigu već pet godina potiče ljubav prema čitanju. Posjetite moderno opremljene i uređene Hoću knjigu knjižare gdje možete slobodno lutati istraživati najnovije naslove, a za vaše školarce kreiran je knjiški kutak gdje se mogu udobno smjestiti i prolistati odabrane knjige. Otkrijte novo iskustvo knjige kroz dinamičan i zabavan sadržaj, atraktivnu ponudu i savršeno mjesto okupljanja za sve knjiške moljce.

Premium sadržaj nudi nekoliko mogućnosti, uz još više ekskluzivnih priča, financijskih i društvenih analiza, a možete ga prepoznati po tome što ima nadnaslov tamnije boje sa simbolom krune

  • neograničen pristup ekskluzivnom sadržaju 
  • minimalan prikaz oglasa 
  • posebno uređenu rubriku za pretplatnike
  • redovni newsletter
  • neograničeno čitanje Večernjakovih Premium ekstenzija: Diva, Ordinacija, Slano&Slatko, Vojna povijest…

Pretplatnici Večernjeg lista ostvaruju pogodnosti i uštede. Nazovite 01/5540 999 ili nam pišite na mail premium@vecernji.net. Ponudu potražite i u našem web shopu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije